неделя, 8 февруари 2009 г.

На кой му пука повече на мъжете или жените ?

Не знам , защо но винаги ме е влечетлявала тази тема и всеки път намиран най- различен отговор на този въпрос.
Според , случая , казват някои , всеки различно постъпва в различни ситуации , казват други , истината обаче е една и си го признавам като мъж, аз смятам , че жените са по - чувствителни и тях наистина ги е грижа повече за една връзка отколкото нас мъжете . Това е така , може би защото , жените някакси приемат по лично, по вътрешно чувстото , че са с някои , че могат да се отдадът на някой, , докато при нас в повечето случаи е : " ами готина мацка, готино си изкарваме, готин секс ... "
Разбира се има и много изключения , когато и на жената и на мъжа му е просто за секса , или когато на жената не и пука въобще , но въпреки тези изключение , погледнато в цялостен план жените приемат , по- истински и серизно на една връзка отколкото ние мъжете.
И започвам, , да си мисля, че въпреки, че се водим ние "силните " ," ловците " и гордите, може би трябва да направим така , че и на нас да ни пука, ако не толкова колкото на жената , то поне наполовина .
В заключение на това мога да поставя и следните думи които наистина ме трогнаха :

" Той иска наслада , а тя му дава любов друг път - прсто го използва . Той иска часове, а тя го заблуждава и си играе с него цяла вечност ... "
/ Дани - ИЗПОЛЗВАЧКАТА /

Няма коментари:

Публикуване на коментар